×

Besked

Failed loading XML...


2013  MG 3731Nogle hunde er mere livlige end andre. Og især hvalpe er meget livlige.

Det fik min mand at føle en dag, hvor bilen skulle pakkes til en træningstur, og der var trafik ind og ud af hoveddøren. Først strøg de fire voksne hunde ud af hoveddøren, jeg var hurtig og åbnede for transportburene bag i bilen, og de hoppede alle ind og satte sig til rette.

 

Imens bandede min mand henne i døren, for de fire 7 uger gamle hvalpe var også kommet til. De er meget nysgerrige og ville også se, hvad der skete ude i indkørslen. Men lige så hurtigt manden fik sat hvalpene ind i gangen, lige så hurtigt smuttede de ud igen. Aarhh, nu er det ved at gå helt galt, sagde han med panik i stemmen. Jeg hjalp ham ved at gå ind og kalde på dem. De kommer gerne strygende, men denne gang kom kun to. Manden mente nok at han havde fået de sidste to ind.

2013  MG 3849Vi holdt mandtal - eller forsøgte på det. Man skulle ikke tro, at det kan være SÅ svært at tælle til fire. Hvalpene er vældig aktive og ikke mindst mobile. Det lykkedes til sidst, da alle fire lå nærmest bevidstløse og sov i en klump i kurven! 

Del artiklen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dansk Kennel Klub

Nyt fra andre sider