×

Besked

Failed loading XML...

Eller

Da Lotte tabte sit hjerte


hjerterDa Lotte som nyudklækket sygeplejerske mødte Mogens, opstod der kemi. Efter nogen tid skulle Mogens med hjem til den uundgåelige præsentatiom hos Lottes forældre og øvrige familie.

Lotte er glad for dyr, er vokset op med hund, og hun var en rigtig hestepige som barn. Da Mogens skulle præsenteres for familien, havde Lottes forældre en cockerspaniel. Og mens familien, Lotte og Mogens sad rundt om kaffebordet, og med kagen på tallerkerne, lå hunden pænt under bordet.

 

Alle hundeejere kender den liflige duft af "hjemmelig hygge", og lige netop denne duft bredte sig, da cockerspanielen slap en vind. Lottes far blev så pinlig berørt, at han skældte hunden hæder og ære fra, og cockerspanielen blev vist ud at stuen.

Det synes Mogens, som heldigvis også godt kan lide dyr, var lige lovlig hårdt for den stakkels hund. Han trak vejret dybt og påtog sig skylden for duften. Det blev lidt stille i stuen, hvorefter Lottes far stædigt hævdede, at hunden måtte ud.

Imens dette foregik sad Lotte og kiggede beundrende på Mogens. "Eej, han er god ved dyr, så er han nok også god ved børn" tænkte hun og tabte sit hjerte til ridder Mogens, der var kommet familiens cockerspaniel til undsætning i sådan en pinlig situation.

Jeg er ikke helt sikker på, hvad der mere skete, men det endte heldigvis lykkeligt. Lotte og Mogens bor nogle huse længere nede af vejen med deres to sønner, en masse kaniner og genbrugshunden Zeb.

 

Del artiklen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dansk Kennel Klub

Nyt fra andre sider