×

Besked

Failed loading XML...

drægtig tæveVi har hørt om det før - at dyrlægen kan tage fejl.

Da 'Licia blev scannet første gang, 3 uger efter hun var blevet insimineret, var der ingen tvivl. Hun var helt og aldeles tom. -Og jeg var enig med dyrlægen, jeg kunne jo selv se det på skærmen. Lidt skuffet gik jeg derfra, det skulle jo have været 'Licias sidste kuld inden hun bliver for gammel.

I løbet af den næste uges tid, synes jeg 'Licia ændrede form. Selv om hun stadig var fint slank, så var der alligevel en begyndende runding på hendes mave, og når jeg mærkede efter, var der den der "gravide" hårdhed. Men jeg var ikke sikker.

Da vi skulle til at tilmelde os til Bretonklubbens hovedprøve i påsken, var vi nødt til, at vide besked om, hvormange der skal med, så afsted til dyrlægen endnu en gang. Denne gang kastede han blot et blik på 'Licia og bemærkede tørt: "Det var den ikke-gravide hund - hun er da helt sikker med hvalpe". Og da vi nu var der, ville vi gerne vide, hvor mange der var. Op på bordet med hunden og frem med scanneren. På skærmen kunne vi, med sikkerhed, se tre små hjerter banke hurtigt og stærkt. Der er måske en eller to mere der ligger og gemmer sig ...

Dyrlægen tog fejl, heldigvis, Søren og Faru tog alene til hovedprøven og jeg blev hjemme med 'Licia og hendes nyfødte hvalpe - 5 stk.

 

Del artiklen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dansk Kennel Klub

Nyt fra andre sider